Jouw (Ulicotens) evenement/activiteit op deze agenda en/of reclamescherm in 't dorpshuis?         Mail naar info@dorpshuisulicoten.nl

Wo. 30 nov. Workshop Vogelvoederkrans

Geannuleerd

10 dec. 2022: Icekoud

11 december Kersttocht door Ulicoten

Deze keer lopen we een rondje door het dorp waarbij je langs de kramen komt. De route spreekt voor zich en je komt vanalles tegen van kerststukjes tot warme wafels, heerlijke chocolade, houten kerstbomen en nog veel en veel meer! Je kunt een kijkje nemen in De Oude Pastorie die helemaal in kerstsfeer gehuld is en je kunt een laatste bezoekje brengen aan de kerk waar een toneelstukje opgevoerd wordt. Zeker de moeite om een kijkje te komen nemen! Tussen 16.00 uur en 20.00 uur.

Samen eten, iedere dinsdagmiddag

Iedere dinsdagmiddag om 12.00 uur is het samen eten in de Bremerpoort. U kunt uw menukeuze van te voren doorgeven en u eet gezellig met meerdere mensen aan tafel. Vervoer is geen probleem; kunt u niet zelf komen dan wordt u gehaald en gebracht. Lijkt het u wat? Laat het weten aan het Dienstencentrum.

inloopochtend

Iedere vrijdag is er in de Bremerpoort een inloopochtend. U bent van harte welkom tussen 9.00 en 11.30 uur. Onder het genot van een bakje koffie of thee met wat lekkers erbij kunt U lekker de krant lezen, een spelletje doen of gewoon een praatje maken.  Het is bedoeld voor jong en oud. Ook voor de kleintjes is er een plekje om te spelen. Graag tot ziens op vrijdagochtend!