Young Voices

Young Voices is een popkoor uit Ulicoten onder leiding van Hans Bervoets. Ons repertoire bestaat vooral uit top-40 muziek wat door Hans Bervoets voor ons koor gearrangeerd wordt, en is voornamelijk engelstalig. De repetities zijn op vrijdag avond van half 8 tot half 10 uur in de Bremerpoort te Ulicoten.

Het koor is ontstaan als een Jongerenkoor in 1984,  voortvloeiend uit een project voor de jeugd tussen 12 en 16 jaar,( “Op blote voeten”). Na verloop van tijd is de naam veranderd in “Young Voices” omdat de leeftijd van de leden niet meer tussen 12 en 16 jaar bleef.  De huidige leeftijden variëren van 12 tot 50+ en we hebben momenteel 25 leden. Ons koor heeft muzikale ondersteuning van een eigen band, bestaande uit 3 gitaren, 1 basgitaar, 1 keyboard,1 drumstel en 1 bugel (blaasinstrument)

Onze optredens zijn bij verschillende gelegenheden: kleine (uitwisselings-)concerten, kerkdiensten, feestjes van verenigingen, kerstvieringen. Om de paar jaar organiseren we een groot concert waar alle leden hun steentje aan bijdragen.

Om de groepssfeer één, gezellig en hecht te houden wordt er door onze feestcommissie meerdere malen per jaar iets georganiseerd. Een weekendje weg, spelmiddag met barbecue en daguitstapjes staan dan ook regelmatig op onze agenda. Ondanks de leeftijdsverschillen vormen we een eenheid die samen zingt en muziek maakt en ook samen leuke dingen onderneemt.

Meer informatie: Lut van Opstal 06-53229636